Qui Som

Cingles Blaus és un projecte nascut l'any 2001 de la mà de Magí Baiget, fruit d'una tradició familiar vinculada a la viticultura: aquell raïm que antigament es venia a la cooperativa de Cornudella de Montsant va anar millorant a poc a poc gràcies a les noves técniques de cultiu introduïdes, fins que es va decidir apostar per a l'elaboració d'un vi propi.

Els vins s'elaboraven primer en un petit celler dins el municipi de Cornudella de Montsant, de manera molt artesanal, fins que cap als voltants del 2006 Magí Baiget s'associà amb la família Busquets, propietaris del Mas de les Moreres. Mentre Magí aportava la seva experiència en el cultiu de la vinya, que en el Mas de les Moreres s'havia perdut i es volia recuperar, la família Busquets aportaven l'exclusivitat d'unes finques úniques per la seva història i situació geogràfica excepcionals.

L'èxit de Cingles Blaus és la vinculació d'amistat que uneix Magí Baiget i la familia Busquets, a la vegada que el seu lligam amb la tradició vitícola de la zona. El nom del vi, Cingles Blaus, prové dels tons blavencs que prenen els cingles del Montsant vistos des de les vinyes.

Informació de contacte

Contacta amb nosaltres. Utilitza el formulari per a una resposta ràpida
  • OFICINA: 977 31 03 82
  • MÒBIL: 657 96 91 85

Estem presents en els mitjans sociales més
rellevants.

Formulari de contacte

Tots els camps són requerits

Localizació

On som:

2015 © CREOWEBS. Diseñamos y creamos